top of page
beach.PNG

ESSENCY TAKES CURAÇAO 

Ben je een ondernemer gevestigd in Nederland en wil je ondernemen in Curaçao?

Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Ondernemen in Curaçao

Verken de mogelijkheden

Curaçao biedt kansen aan ondernemers die kennis, kunde en ervaring meebrengen naar het eiland. In elke branche op Curaçao zijn er genoeg mogelijkheden,  of het nou toerisme, horeca of de financiële sector betreft.


Het belastingvoordeel kan ook een rol spelen. Als land wil Curaçao graag buitenlandse ondernemers aantrekken om op Curaçao een bedrijf te starten.
Wat kunnen de uitdagingen zijn wanneer je op Curaçao een bedrijf gaat beginnen? Vergunningen, Bankrekening aanvragen, De Wet- en regelgeving voor (nieuwe) ondernemers en Lage winstbelasting.

Begeleiding & Ondersteuning

Essency fungeert als  je Business Partner

Heb je plannen om te gaan ondernemen op Curaçao? Of het nu gaat om een geheel nieuw bedrijf starten, of dat je een bestaand bedrijf verhuist of dat je daar een vestiging wilt openen van een onderneming die in Nederland actief blijft: Essency kan fungeren als je business partner.

Er komt zoveel bij kijken als het gaat om het oprichten en runnen van een bedrijf in Curacao. Zonder bepaalde kennis, maak je fouten en loop je het risico dat je onnodig duizenden euro's gaat uitgeven. 

Met een traject van Essency kunnen wij deze risico's minimaliseren. 

bottom of page